[BUkimya]+3

3 Mayıs Cumartesi günü hep birlikte Boğaziçi Üniversitesi New Hall binasında buluşuyoruz!

Bilmeyenler için yol tarifi şöyle:

Taksim’den 559C’ye, Beşiktaş’tan Zincirlikuyu istikametine doğru 43R ve 559C’ye ya da Zincirlikuyu’dan yine bu iki otobüse binebilirsiniz….
Cengiz Topel durağından sonra gelen Nispetiye durağında inmelisiniz. Karşıda Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsünü göreceksiniz. Girişte piramiti geçince sağdaki merdivenlerden aşağı inip, hemen tekrar sağdaki merdivenlerden yukarı çıkınca yanınızda New Hall binasını ve kuzey kantini göreceksiniz. New Hall binasında sizi yönlendirecek arkadaşlarımız olacaktır.

Facebook sayfamızdan krokiye ulaşabilirsiniz.

Görüşmek üzere!!