Biyolojik Sistemlerde İstatiksel Fizik: Ölçekler Arası Bir Gezinti

Bu dönemki akademik seminerlerimizin ikincisine geçen dönem sonunda gerçekleştiremediğimiz seminerimizle devam ediyoruz. Koç Üniversitesi Fizik bölümünden Alkan Kabakçıoğlu hocamızın anlatımıyla bu haftaki seminerimizin başlığı “Biyolojik Sistemlerde İstatiksel Fizik: Ölçeklerde bir Gezinti” dir. İlgili olan herkesi bekliyoruz. Seminerimiz 7 Mart Salı saat 15.00 da Feza Gürsey Seminer salonunda gerçekleşecektir.

Feza Gürsey Seminer Salonu, Kare blok 3. katta Fizik bölümü sekreterliğinin karşısındadır.

Etkinliğimize okulumuz öğrencileri dışındakilerinin katılımı için bizlere mesaj olarak isminiz ve bağlı olduğunuz okul veya kurumu en geç 6 Mart’a kadar belirtirseniz, okula girişinizle ilgili yardımcı olunacaktır. :)