Akademik Seminer: Kuantum Dünyası Gerçek Dünya

Bilim Kulübü Fizik Kurulu olarak seminerlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki seminerimiz okulumuzda görev yapmakta olan hocamız Metin Arık ile gerçekleşecektir. Seminer başlığı “Kuantum Dünyası, Gerçek Dünya” olan seminer 16 Mart Perşembe saat 17:00′da EF 204 nolu derslikte gerçekleşecektir. İlgilenenleri bekleriz :)

EF 204, Kuzey Kampüs, Eğitim Fakültesi Binasında 2. kattadır.

Dışarıdan katılmak isteyenlerin en geç 15 Mart 00.00′a kadar Fizik Kurulu Facebook sayfamıza isim-soyad ve bağlı oldukları eğitim kurumunu belirttikleri takdirde okula girişlerinde yardımcı olunacaktır.