BÜ’de Kadın Şenliği 2017 | Bilim Dünyasında Kadınlar

Boğaziçi Üniversitesi kulüpleri olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Mart ayında gerçekleştirdiğimiz BÜ’de Kadın Şenliği 2017 için Bilim Kulübü olarak, Bilim dünyasında kadının yeri ve önemi üzerine seminerler hazırladık.
Seminerlerimizin ilki okulumuz Bilgisayar Mühendisliği bölümünde akademisyen olan Lale Akarun hocamızın “Bilim ve Akademide Kadın” başlıklı konuşmasıyla 28 Mart Salı 17.30da NH302 nolu derslikte gerçekleşecektir.
Diğer seminerlerimiz; 29 Mart Çarşamba günü, ilk olarak Matematik Bölümünde akademisyen olan Betül Tanbay hocamızın “Matematik ve Eşitlik” konuşmasıyla 16:00′da NH403 te, akabinde Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünden hocamız Nesrin Özören‘in “Kararlı, Cesur ve Başarılı Amazonlar” başlıklı konuşmasıyla 17:30′da NH404de gerçekleşecektir.