Ex Machina Film Gösterimi & Binnur Görer ile Yapay Zeka Söyleşisi

Boğaziçi Üniversitesi Bilim Kulübü Bilim Kurgu Kurulu & Boğaziçi Üniversitesi Sinema Kulübü olarak Yapay Zeka konusuna yeni bir bakış açısı getiren Ex Machina film gösterimi, ardından okulumuzda doktora çalışmasını devam ettiren aynı zamanda Robotics Research Group and Cerberus RoboCup Standard Platform League Team üyesi olan Binnur Görer’le Yapay Zeka ve gelişen robot teknolojisi hakkında söyleşi yapacağız. Film gösterimi ve söyleşi 13 Nisan 2017 Perşembe saat 18.00de SineBu’da yapılacaktır.
Biletleri ücretsiz olarak SineBu’dan temin edebilirsiniz. Okulumuz dışından katılacak kişilerin ekteki formu doldurmaları gerekmektedir.